Mouse Cursor Moving to Wrong Position

  • Forum
  • Mouse Cursor Moving to Wrong Position
0
0

Hello Bomers. I’m trying to use a few buttons on my APC40 to move to an area of my screen and left click there. Simple enough. But the position that I capture the mouse cursor at is about 1000 pixels off to the right and about 500 pixels too low. I’m using a Dell Inspiron laptop with 1920 x 1080 reso and the track pad to capture, no external mouse is plugged in. Also using MIDI translator Pro version. Any ideas on how I can reset this function to accurately work on my screen?

Thanks!

Adam

Marked as spam
Posted by (Forum: 2, Answers: 5)
July 27, 2019 12:07 am
18 views
Could I look at your project file? Please post it here (as an answer a comments do not allow for attachments. And what version of MT pro are you using? (Go to the About screen) Steve Caldwell Bome Q and A Moderator and Independent Bome Consultant/Specialist bome@sniz.biz
( at July 27, 2019 2:36 am)
0
Private answer

I just did a test with the attached project file with MT Pro 1.8.3 build 890 on Windows 10 and it worked perfectly.

 

Marked as spam
Posted by (Forum: 42, Answers: 3461)
July 31, 2019 3:19 am

Interesting, I’ll have to play around with it some more and see what might be wrong on my computer. Maybe the fact that it’s a touch screen laptop?

( at August 7, 2019 5:22 pm)
0
Private answer

Thanks you Steve, here it is!

 

Marked as spam
Posted by (Forum: 2, Answers: 5)
July 31, 2019 2:31 am

Hmm, I don’t see any translators with an outgoing mouse pointer location. I see one with mouse left click with no mouse pointer. Am I missing something?

( at July 31, 2019 3:11 am)