This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Static When Playing in Reason 3

General discussion about Bome's Mouse Keyboard

Moderator: florian

Locked
Lightwing
New User
Posts: 1
Joined: Wed Apr 26, 2006 10:09 pm

Static When Playing in Reason 3

Post by Lightwing » Wed Apr 26, 2006 10:13 pm

Everytime I record something (or play around with the keyboard) there's always static in the audio. Any idea why this occurs?

~Light

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Thu May 04, 2006 8:16 pm

Hi Light,

I have no idea what that can be. Maybe you try to increase the buffer size/latency in the audio settings?

Florian

Locked