This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

How do I use MK with Cubase VST/32 v.5?

General discussion about Bome's Mouse Keyboard

Moderator: florian

Locked
gansi
New User
Posts: 1
Joined: Sun Oct 29, 2006 6:20 pm
Location: Mönchengladbach

How do I use MK with Cubase VST/32 v.5?

Post by gansi » Sun Oct 29, 2006 6:29 pm

Hi!
I have install Mifi Yoke as loopback driver.an set MIDI Xoke 1 as output on MK.
On a MIDI track I have the wavetable from the soundcard as outout and hear it. But when I change to a VST instrument the instrument gets no MIDI messages? (MIDI lamp does not blink at instrument. MISI lamp blinks on transport panel.) What must I do to connect MK with VST instruments?
Viele Grüße
Reinhard

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Tue Oct 31, 2006 1:26 pm

Hi, this should work. Maybe in the VST instrument you need to activate MIDI input, or associate it with the corresponding track.

Florian

Locked