This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

No sound with BMK... because of Vista?

General discussion about Bome's Mouse Keyboard

Moderator: florian

Locked
gnogg666
New User
Posts: 1
Joined: Thu May 22, 2008 2:53 am

No sound with BMK... because of Vista?

Post by gnogg666 » Thu May 22, 2008 3:03 am

I installed BMK, I set it up with Reason 4, and everything works except for possibly the most important part...

I can't hear what I'm playing!

Is this just because I'm trying to use it on Vista or is there a fixable problem?

Please Help!

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Sat Jun 07, 2008 4:20 pm

Have you set up Reason to "play in background"? Have you followed the steps in the tutorial? Can you see the MIDI data in Reason?

Thanks,
Florian

Locked