This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Bomes MIDI Translator will not Launch Please Help!

General discussion about MIDI Translator

Moderators: florian, DvlsAdvct

Post Reply
JWALKMUSIC
New User
Posts: 1
Joined: Thu Apr 21, 2016 11:13 pm

Bomes MIDI Translator will not Launch Please Help!

Post by JWALKMUSIC » Fri Apr 22, 2016 3:39 am

I have installed Bomes 1.8.0 and it will not launch at all. I'm getting a dialog box that says:MIDI Translator quit unexpectedly.
Any help with this issue would be appreciated it. this is the final step to my home studio set up.

Here are some details of the error reported:
Date/Time: 2016-04-21 22:18:43.230 -0400
OS Version: Mac OS X 10.11.4 (15E65)
Report Version: 11
Anonymous UUID: 271DEC08-ED45-7D20-CE21-8DC0FC240CA0

Sleep/Wake UUID: 904782F1-8F0A-4DCC-BED0-F94C5CFCAA3B

Time Awake Since Boot: 6500 seconds
Time Since Wake: 1500 seconds

System Integrity Protection: enabled

Crashed Thread: 20 Java: Java2D Queue Flusher

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGABRT)
Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0x00000000000003b0
Exception Note: EXC_CORPSE_NOTIFY

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Bomes MIDI Translator will not Launch Please Help!

Post by florian » Mon Apr 25, 2016 10:18 am

Hi JWALKMUSIC,
this is a crash! That's highest priority for us. I'll PM you to resolve this issue.

Best regards,
Florian

juddmoss
New User
Posts: 1
Joined: Mon Apr 25, 2016 8:43 pm

Re: Bomes MIDI Translator will not Launch Please Help!

Post by juddmoss » Mon Apr 25, 2016 8:47 pm

I am having the exact same issue. Is there a fix for this?

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Bomes MIDI Translator will not Launch Please Help!

Post by florian » Fri Apr 29, 2016 2:13 pm

Hi juddmoss,

sorry for the late reply, and even more sorry for this problem! It seems to be a general incompatibility with external/secondary displays on a Mac.

JWalkMusic tried the current beta version, which fixed his problem.

Please contact us and it would be great if you could try the beta version, too.

Regards,
Florian

Post Reply