This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Using More than 1 instrument SIMULTANEOUSLY with Reason 4

General discussion about Bome's Mouse Keyboard

Moderator: florian

Locked
ulrichburke
New User
Posts: 1
Joined: Tue Feb 24, 2009 2:00 pm

Using More than 1 instrument SIMULTANEOUSLY with Reason 4

Post by ulrichburke » Tue Feb 24, 2009 2:05 pm

Dear Sir.

I've got your excellent software and a legit. copy of Reason 4. I set it up as per the instructions, and it plays one instrument (say, piano) perfectly. I've tried opening 2 instances of Bome so I can have piano and strings going simultaneously - and don't get any sound out of either of them any more!

How do I set things up so I can play piano AND other instruments simultaneously?

Yours respectfully

ulrichburke

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Wed Mar 04, 2009 5:40 pm

Hi Ulrich,

it shouldn't be any problem to use multiple MK's at once. The only limitation is that usually, a MIDI IN port can only be opened in one application. So you should use different MIDI ports for the two instances of MK.

Hope that works!

Regards,
Florian

Locked