This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Bome Midi Keyboard, with GFORCE Mellotron????

General discussion about Bome's Mouse Keyboard

Moderator: florian

Locked
Nicolas767
New User
Posts: 2
Joined: Thu Apr 14, 2016 3:11 pm

Bome Midi Keyboard, with GFORCE Mellotron????

Post by Nicolas767 » Thu Apr 14, 2016 3:24 pm

Can I use the Bome Midi Keyboard with my GFORCE MTRONPRO software?

If anyone knows how I can set this up on my laptop using ASIO4ALL and MTRONPRO please let me know.....

Many thanks!

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Bome Midi Keyboard, with GFORCE Mellotron????

Post by florian » Sun Apr 17, 2016 9:05 pm

Hi, I assume that you can use MIDI INPUT with the MTRONPRO, so you should install a virtual loopback MIDI driver like LoopBE and use Mouse Keyboard with it.
Best Regards,
Florian

Nicolas767
New User
Posts: 2
Joined: Thu Apr 14, 2016 3:11 pm

Re: Bome Midi Keyboard, with GFORCE Mellotron????

Post by Nicolas767 » Sun Apr 17, 2016 10:10 pm

Thank you....

I will try and download LOOPBE with this Bome software and see if it works.

Locked