This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Tranzport and Wavelab 6

General discussion about MIDI Translator

Moderators: florian, DvlsAdvct

Post Reply
hackenslash
New User
Posts: 3
Joined: Sun Jun 10, 2007 4:59 pm

Tranzport and Wavelab 6

Post by hackenslash » Sun Jun 10, 2007 5:02 pm

Anybody got this working? Just acquired Tranzport to use in SX3 and it would be cool if I could get it working in Wavelab.

Cheers. 8)

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Mon Jun 11, 2007 8:46 am

Hi,

I don't have wavelab here, but you can download a preset for Tranzport here here and adapt it for wavelab. Just look up the keystrokes for wavelab in its documentation and replace them with the keystrokes in the preset file.

Once you have completed your preset for wavelab, would you mind posting it here or sending it to us?

Regards,
Florian

hackenslash
New User
Posts: 3
Joined: Sun Jun 10, 2007 4:59 pm

Post by hackenslash » Mon Jun 11, 2007 10:02 am

Will do. Cheers.

hackenslash
New User
Posts: 3
Joined: Sun Jun 10, 2007 4:59 pm

Post by hackenslash » Mon Jun 11, 2007 12:27 pm

Turns out it's not required, as WL6 supports MIDI commands. My bad.

Good prog, though. Now using Tranzport with Media player as well as Cubase and Wavelab.

Cheers, Florian. 8)

Post Reply