This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Changing a rotary's CC to a different CC

General discussion about MIDI Translator

Moderators: florian, DvlsAdvct

Post Reply
josephperkins
Power User
Posts: 59
Joined: Fri Jun 23, 2006 10:46 am

Changing a rotary's CC to a different CC

Post by josephperkins » Sun Apr 29, 2007 9:06 pm

I need to convert a fader's CC to a diiferent CC number.

I know, very basic question.

I'm programming a wii remote to operate Ableton live. I'm Running a simple glovepie program that outputs data for a fader.

I've created four presets, so one fader becomes 4,

for examaple cc01 outputs from 0-127 need to translate this into cc?? 0-127

josephperkins
Power User
Posts: 59
Joined: Fri Jun 23, 2006 10:46 am

Post by josephperkins » Sun Apr 29, 2007 10:03 pm

OK, this had been answered in a previous post, looks like PP does the trick

My problem is that i don't get a stable output from midi translator.

The midi CC input from the wii remote (glovepie) isn't quite stable.

But when i assign the CC output straight into ableton it is usuable, allows me to increase / decrease a fader using the wii remote.

I want to use midi translator (four presets) to create 4 faders.

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Mon May 07, 2007 1:54 pm

Hi Joseph,

can you describe "unstable" a little better? We are not aware of any timing problems, or even of lost MIDI messages.

Regards,
Florian

Post Reply