This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Presets are gone

General discussion about MIDI Translator

Moderators: florian, DvlsAdvct

Post Reply
wouter
New User
Posts: 1
Joined: Wed Dec 28, 2005 12:59 pm

Presets are gone

Post by wouter » Wed Dec 28, 2005 1:02 pm

Hi,

When I close MT while the [none] preset is active, the next time I start MT all my presets are gone? It this a bug or am I doing something wrong?

Wouter

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Mon Jan 02, 2006 6:55 pm

seems like a bug. I'll fix that for the next version.
Florian

Post Reply