This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Restorator don't support double byte language OS!

General discussion about using Restorator.

Moderator: florian

Locked
vagrant
New User
Posts: 4
Joined: Mon Aug 01, 2005 7:10 am

Restorator don't support double byte language OS!

Post by vagrant » Wed Aug 03, 2005 1:58 pm

since Restorator 2005 release, It don't support double byte language OS, for example, simplified chinese, japanese OS, But Restator 2004 have no problem about it. on these OS, Restorator 2005 show resources as "empty". please fix bugs

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Wed Aug 03, 2005 2:12 pm

Yes, we're working on that issue.

Florian

vagrant
New User
Posts: 4
Joined: Mon Aug 01, 2005 7:10 am

Post by vagrant » Thu Aug 04, 2005 7:19 am

Restorator 2005 show double byte resources as "empty". It can not show double byte string correctly!

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Thu Aug 11, 2005 9:44 am

Hi,

I totally forgot to mention that you can probably help yourself already:
In the menu Options|Settings, go on the Text Editor tab and select Rich Text Editor (or, if that doesn't work either, select Standard Windows Editor):
Image

Hope that helps!
Florian

PS: of course you'll loose some of the new features, but at least it works!

Jude
New User
Posts: 3
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:54 pm

Re: Restorator don't support double byte language OS!

Post by Jude » Thu Aug 11, 2005 1:10 pm

vagrant wrote:since Restorator 2005 release, It don't support double byte language OS, for example, simplified chinese, japanese OS, But Restator 2004 have no problem about it. on these OS, Restorator 2005 show resources as "empty". please fix bugs
I have the same problem! But tell me how Restorator 2004 can support double byte language OS! I opened a program with russian language. All strings are repleced by ???????????? Both in Restorator 2004 and 2005

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Thu Aug 11, 2005 5:02 pm

Hi Jude,

have you tried enabling the "Rich Text Editor" as in the picture above?

Thanks,
Florian

vagrant
New User
Posts: 4
Joined: Mon Aug 01, 2005 7:10 am

Post by vagrant » Thu Aug 11, 2005 6:09 pm

florian wrote:Hi,

I totally forgot to mention that you can probably help yourself already:
In the menu Options|Settings, go on the Text Editor tab and select Rich Text Editor (or, if that doesn't work either, select Standard Windows Editor):
Image

Hope that helps!
Florian

PS: of course you'll loose some of the new features, but at least it works!
This is invalid!!! It don't WORK YET!

Jude
New User
Posts: 3
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:54 pm

Post by Jude » Fri Aug 12, 2005 11:54 am

florian wrote:Hi Jude,

have you tried enabling the "Rich Text Editor" as in the picture above?

Thanks,
Florian
Yes, I tried. I can edit ofcourse but it does not save. I saved it, but when I opened it again. The same letters ?? apeared. The problem is not in editting but in saving.
Any other suggestions Please!

Jude
New User
Posts: 3
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:54 pm

Post by Jude » Mon Aug 15, 2005 6:35 am

Does any one know any Resouce Editor that support 2-byte characters like Wiztom Studio (http://www.wizart.com/en/wizstart/wizwin.htm)
I am willing to pay 100$ or more for this Tool.

vagrant
New User
Posts: 4
Joined: Mon Aug 01, 2005 7:10 am

Post by vagrant » Tue Aug 30, 2005 9:25 am

Hi! florian

When will be the bug fixed? Can I help you?

Regards
vagrant

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Mon Sep 05, 2005 4:57 pm

Hi vagrant,

we'd closed the office for 2 weeks of summer vacation. Now we continue to work on a fix. I sincerely hope that we can provide a fix soon.

Regards,
Florian

scher
New User
Posts: 1
Joined: Thu Feb 09, 2006 7:34 am

Post by scher » Thu Feb 09, 2006 7:53 am

When will be the bug fixed? I hopeing?

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Wed Mar 01, 2006 1:14 pm

This bug should be fixed with Restorator 2006. Please report if it is still not working.

Thanks,
Florian

Locked