This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Command Line prompts with Save as dialog

General discussion about using Restorator.

Moderator: florian

Locked
Rolland
New User
Posts: 2
Joined: Sun Jul 24, 2005 10:20 am

Command Line prompts with Save as dialog

Post by Rolland » Sun Jul 24, 2005 10:25 am

When I run the command line Restorator shows the save as dialog box and I have to hit ok to continue. This only happens when the destination file does NOT exist. So if app.exe does not exists, then I get prompted. If the directory already contains app.exe, it gets renamed to app1.exe and the app.exe gets created with out user interaction. This is a problem because it obviously wrecks an automatic process.

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Tue Jul 26, 2005 10:09 am

I confirmed this bug, and it is fixed in build 1456. This will be released with the next update, due soon.

Florian

Rolland
New User
Posts: 2
Joined: Sun Jul 24, 2005 10:20 am

Post by Rolland » Wed Jul 27, 2005 10:38 pm

Thanks, Looking forward to this.

Rolland

Locked