This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

Restorator not display properly when executed by AppLocale

General discussion about using Restorator.

Moderator: florian

Locked
whileloop
New User
Posts: 1
Joined: Sat Mar 03, 2012 3:26 am

Restorator not display properly when executed by AppLocale

Post by whileloop » Sat Mar 03, 2012 4:49 am

Some dialog string become garbage (eg. in settings dialog) and the resorces tree do not display resource type and resource name.
Is there any way to fix this?

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Restorator not display properly when executed by AppLoca

Post by florian » Fri Mar 09, 2012 4:38 pm

Restorator's text editor is not entirely Unicode safe. You may need to adapt the locale/code page setting in Restorator's settings.

Regards,
Florian

Locked