This forum is read-only. Please post new topics in our Q&A forum.

How to replace some strings in a STRINGTABLE?

General discussion about using Restorator.

Moderator: florian

Locked
Anton
New User
Posts: 4
Joined: Wed Sep 13, 2006 5:49 pm
Location: Kiev, Ukraine

How to replace some strings in a STRINGTABLE?

Post by Anton » Wed Sep 13, 2006 8:12 pm

There are several strings in a STRINGTABLE, which are to be replaced with new ones.
New values are specified in RC file, for example:

Code: Select all

STRINGTABLE
{
61354, "String_61354"
61355, "String_61355"
61358, "String_61358"
}
Original STRINGTABLE has also strings with other identifiers: 61353, 61357, etc.
If I feed new STRINGTABLE to the Restorator, it replaces entire original STRINGTABLE, removing the strings, which have no new values. But I don't want to change them...
How can I replace strings selectively?

By the way, why all strings are to be gathered into STRINGTABLE? Let them exist alone... though this would be a feature request :)

User avatar
florian
Bome Software: Founder
Posts: 2435
Joined: Thu Apr 28, 2005 10:09 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by florian » Wed Sep 20, 2006 4:52 am

yeah, that's a good idea. I'll add it to the feature request list.

Of course you can edit string tables directly in Restorator...

Florian

Anton
New User
Posts: 4
Joined: Wed Sep 13, 2006 5:49 pm
Location: Kiev, Ukraine

Post by Anton » Thu Sep 28, 2006 3:16 pm

florian wrote: Of course you can edit string tables directly in Restorator...
I do not use Restorator GUI directly - all replacements are performed via command line call during batch processing...

Hope, selective string relacement feature will be implemented soon :)

Locked