Page 1 of 1

How do I add Avis in dialog boxes

Posted: Wed Jul 22, 2009 8:41 am
by RBCC
How do I add Avis to dialog boxes? John 8)

Edit: How to put a avi in a dialog box

Posted: Thu Jul 23, 2009 4:22 pm
by RBCC
How do I put an avi in a dialog box in Vista? John

Posted: Mon Jul 27, 2009 11:32 am
by florian
Hi,

there is no specific avi control that you could just add and it plays the avi directly. I think you can embed a video control with

Code: Select all

CONTROL "MyAnimation", 123, "SysAnimate32", WS_TABSTOP, 0, 0, 200, 100
But I don't think you can reference an avi in the resources to auto-load and auto play. Maybe you can find a tip with a Google search? Also, using the "Find Resources" tool in Restorator, you can try to see if any program on your hard disk uses SysAnimate32 and if yes, how it loads the avi files.

Also, afaik, SysAnimate32 won't play the sound of an avi.

Florian

So if...

Posted: Tue Jul 28, 2009 2:52 am
by RBCC
So If my animation is 1200 then the line would read:
CONTROL "1200", 123, "SysAnimate32", WS_TABSTOP, 0, 0, 200, 100

Posted: Fri Jul 31, 2009 2:05 pm
by florian
no, it should be:
CONTROL 1200, 123, "SysAnimate32", WS_TABSTOP, 0, 0, 200, 100

Regards,
Florian

Thank you

Posted: Tue Aug 04, 2009 3:31 am
by RBCC
Thank you Florian!